Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Fraktetiketter

Frågor och svar om FraktetiketterVad är viktigt att tänka på när man väljer fraktetiketter?
När du väljer fraktetiketter är det viktigt att överväga klistermaterialet, tryckkvaliteten och anpassningsmöjligheterna. Vårt sortiment innefattar olika fraktetiketter för att möta olika krav och behov.

Hur kan jag anpassa fraktetiketter för mitt företag?
Du kan enkelt anpassa fraktetiketter med ditt företags logotyp, kontaktinformation och eventuella varningar. Vårt designteam står till tjänst för att skapa fraktetiketter som harmoniserar med ditt varumärkesidentitet.

Vilka storlekar är vanligt förekommande för fraktetiketter?
Vanligt förekommande storlekar för fraktetiketter inkluderar 10x15 cm, 15x20 cm och 10x30 cm. Dock erbjuder vi olika storlekar för att passa olika förpackningsbehov och transportmetoder.

Finns det fraktetiketter som är kompatibla med olika transportsätt?
Ja, vårt sortiment inkluderar fraktetiketter som är kompatibla med olika transportsätt såsom marktransport, flygfrakt och sjöfart. Du kan välja etiketter som motsvarar dina specifika leveranskrav.

Vilka är de bästa materialen för fraktetiketter?
De bästa materialen för fraktetiketter inkluderar papper, kartong och syntetiska material som är hållbara och tåliga. Vårt sortiment erbjuder högkvalitativa material för en säker och tydlig märkning.

Har ni fraktetiketter med självhäftande funktion?
Ja, många av våra fraktetiketter är självhäftande för enkel och säker applicering. Dessa etiketter är konstruerade för att hålla sig på plats under hela fraktprocessen.

Kan jag få specialanpassade fraktetiketter med tryckt företagsinformation?
Absolut, vi erbjuder specialanpassade fraktetiketter med tryckt företagsinformation inklusive logotyp, kontaktuppgifter och eventuella specialanvisningar. Kontakta vår försäljningsavdelning för personlig assistans.

Vad bör jag tänka på vid applicering av fraktetiketter?
Vid applicering av fraktetiketter bör du se till att ytan är ren och torr. Applicera etiketterna jämnt och undvik att skrynkla dem för att säkerställa korrekt märkning och läsbarhet under transporten.

Hur kan jag beställa fraktetiketter från er?
För att beställa fraktetiketter från oss kan du enkelt göra det via vår webbplats eller kontakta vår försäljningsavdelning för personlig assistans.