Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Sträckfilm & Folie

Visar 24 av 25 produkter
Sortera efter

Sträckfilm & Folie

Frågor och svar om Sträckfilm & FolieVad är sträckfilm och hur används det?
Sträckfilm är en tunn plastfilm som används för att omsluta och skydda produkter vid transport eller förvaring. Den sträcks runt föremålet för att hålla det säkert på plats.

Hur väljer jag rätt typ av sträckfilm?
Valet av sträckfilm beror på dina specifika behov. Överväg faktorer som tjocklek, bredd, och om du behöver en manuell eller maskinell applicering.

Kan jag använda sträckfilm för att skydda känsliga produkter?
Ja, sträckfilm är effektivt för att skydda känsliga produkter från damm, fukt och skador under transport och förvaring. Välj en sträckfilm med lämplig tjocklek för extra skydd.

Vad är skillnaden mellan handsträckfilm och maskinsträckfilm?
Handsträckfilm appliceras manuellt och är lämplig för mindre volymer. Maskinsträckfilm appliceras med hjälp av maskiner och passar för större mängder och snabbare förpackningsprocesser.

Hur sträcker jag sträckfilmen optimalt för att säkra mina produkter?
För att säkra produkter optimalt bör sträckfilmen sträckas jämnt runt föremålet. Använd en sträckfilmsdispenser för att underlätta appliceringen och uppnå en stabil förslutning.

Kan jag återvinna sträckfilm?
Återvinning av sträckfilm kan vara möjlig beroende på materialet. Kontrollera lokala återvinningsmöjligheter och välj återvinningsbara alternativ för att minska miljöpåverkan.

Vilka andra användningsområden finns för sträckfilm?
Sträckfilm används inte bara för att säkra produkter utan också för att bunta samman objekt, skydda ytor vid målning eller för att skapa tillfälliga täckningar.

Kan jag använda sträckfilm för att förpacka pallar?
Ja, sträckfilm är särskilt lämplig för att säkra och förpacka pallar. Använd rätt tjocklek och metod för att säkerställa att lasten hålls stabil under transport.

Var kan jag köpa högkvalitativ sträckfilm och folie?
Högkvalitativ sträckfilm och folie finns tillgängliga hos förpackningsleverantörer, byggvaruhus och online. Se till att köpa från pålitliga källor för bästa resultat.

Finns det speciella typer av sträckfilm för känsliga produkter som livsmedel?
Ja, det finns livsmedelssäker sträckfilm som är lämplig för att förpacka och skydda livsmedel. Se efter certifieringar och följ branschstandarder vid användning för livsmedel.