Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Toalettrengöringsmedel

Upptäck vårt utbud av toalettrengöringsmedel från populära och effektiva varumärken som The Pink Stuff, Cif, WC-Duck, Cillit Bang och många fler. Rengöringsmedel för toalett och toalettutrymmen är mycket viktigt för att hålla hygienen på topp. Genom att använda korrekt rengöringsmedel så undviks bakterier, dålig lukt, smuts och kalkavlagringar i toalettskålen samt på övriga ytor i badrummet. Vi erbjuder toalettrengöringsmedel för många olika behov, både för toalettskål och övriga ytor i badrummet, så att du kan välja de produkter som passar bäst för dina toalettutrymmen och dina behov. 

Toalettrengöringsmedel

Visar 24 av 105 produkter
Sortera efter

Toalettrengöringsmedel

Frågor och svar om toalettrengöringsmedel


Vad är toalettrengöringsmedel?
Toalettrengöringsmedel (eller sanitetsrengöringsmedel) är vanligtvis en kombination av kemikalier som är utformade för att bryta ner och ta bort smuts, kalkavlagringar och andra oönskade material från toalettens ytor.

Finns det olika sorters toalettrengöringsmedel?
Ja, det olika typer av toalettrengöringsmedel. Toalettrengöringsmedel kan vara i pulverform, vätskeform, samt i form av geler och skum. Vissa är mer generella rengöringsmedel och vissa är mer specialiserade, som exempelvis medel som är utformade för att ta bort kalkavlagringar.

Vad är de vanligaste ingredienserna i toalettrengöringsmedel?
De vanligaste ingredienserna i toalettrengöringsmedel är olika typer av syror, som saltsyra eller ättiksyra, natriumhypoklorit (blekmedel), ammoniak och sura eller alkaliska tensider.

Hur använder jag toalettrengöringsmedel?
Toalettrengöringsmedel användas som vilket rengöringsmedel som helst. Ett vanligt misstag är dock att man inte låter medlet verka. Applicera rengöringsmedlet på ytan av toalettstolen, och låt det verka i 5-10 minuter innan man skrubbar toaletten med en borste och spolar. Följ alltid produktens instruktioner.

Finns det något jag bör undvika när jag använder toalettrengöringsmedel?
Toalettrengöringsmedel kan vara farligt att använda om de inte hanteras på rätt sätt. Kemikalier i medlet kan vara giftiga vid inandning eller förtäring. Det är viktigt att följa anvisningarna på förpackningen och använder skyddshandskar och skyddsglasögon när du använder toalettrengöringsmedel.

Kan jag använda toalettrengöringsmedel på andra ytor än toaletten?
Nej, toalettrengöringsmedel är utformade för att rengöra toaletter och kan skada andra ytor. Använd inte toalettrengöringsmedel på trä-, marmor-, granit- eller andra känsliga ytor.

Hur ofta bör jag rengöra min toalett med toalettrengöringsmedel?
Det beror på hur mycket toaletten används. Generellt sett bör du rengöra din toalett med toalettrengöringsmedel minst en gång i veckan för att förhindra ansamling av smuts och bakterier.

Erbjuder ni miljövänliga alternativ till toalettrengöringsmedel?
Ja, det finns och vi erbjuder miljövänliga alternativ till toalettrengöringsmedel som är tillverkade av biologiskt nedbrytningsbara ingredienser, samt naturliga ingredienser som vinäger och natron. Vi märker våra mer hållbara produkter med ”MER HÅLLBAR”.