Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Doftspray

Upptäck vårt utbud av doftspray från pålitliga varumärken som Glade. Doftspray är ett mycket bra sätt att fräscha upp doften i toalettutrymmen. De verkar genom att eliminera befintliga otrevliga lukter samtidigt som de tillsätter friska trevliga dofter. Vi erbjuder doftspray i flertalet härliga dofter, samt olika typer av doftspray, så att du kan välja de produkter som passar bäst för dina toalettutrymmen och dina behov. 

Doftspray

Visar 14 av 14 produkter
Sortera efter

Doftspray

Doftprodukter: Skapa En Väldoftande AtmosfärDoftprodukter är en populär lösning för att skapa en trivsam och väldoftande atmosfär i hemmet eller på arbetsplatsen. Dessa produkter kommer i olika former och dofter och hjälper till att maskera obehagliga lukter, sprida en behaglig doft eller förbättra den övergripande stämningen i ett rum. Här är några viktiga aspekter att tänka på när det gäller doftprodukter:

Luftfräschare: Luftfräschare är en vanlig typ av doftprodukt som finns i olika former, inklusive spray, elektriska enheter och automatiska luftfräschare. De sprider en doft i rummet för att neutralisera obehagliga lukter och skapa en fräsch atmosfär.

Doftljus: Doftljus är en annan populär doftprodukt. De ger inte bara en behaglig doft utan också ett varmt ljus som skapar en avslappnad atmosfär. Doftljus finns i en mängd olika dofter, från blommiga och fruktiga till kryddiga och träiga.

Doftspridare: Doftspridare är enheter som sprider doft genom att försiktigt blåsa luft genom en vätska med eteriska oljor eller parfym. De är ofta använda i mindre rum eller i områden där kontinuerlig doft spridning önskas.

Doftpåsar: Doftpåsar innehåller torkade blommor eller potpourri impregnerade med doftämnen. De kan placeras i lådor, garderober eller andra utrymmen för att hålla dem fräscha och doftande.

Doftoljor: Doftoljor används vanligtvis i aromalampor eller diffusorer för att sprida en behaglig doft i rummet. Dessa oljor är ofta koncentrerade och kan anpassas efter personliga doftpreferenser.

Glade och Air Wick är två välkända varumärken som erbjuder en mängd olika doftprodukter. De har ett omfattande utbud av dofter och produkter som passar olika behov och preferenser. Oavsett om du föredrar en subtil blommig doft, en uppfriskande citrusdoft eller något helt annat, kan doftprodukter hjälpa dig att skapa den önskade atmosfären i ditt hem eller arbetsplats.