Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ytdesinfektion LifeClean Hygiene Odor & Mold Remover, 450ml - 1

Produktbeskrivning

LifeClean Hygiene Odor & Mold Remover är en alkoholfri ytdesinfektion med rengörande effekt och effektiv luktborttagning med flera användingsområden. Ytdesinfektionen eliminerar bakterier, virus och jästsvampar på ett snabbt och effektivt sätt och avdödar dessutom svartmögel på bara 5 minuter.

Ytdesinfektionssprayen Hygiene Odor & Mold Remover rekommenderas för desinfektion och luktborttagning bland annat i kylskåp, på möbler, på diverse tagytor, i avlopp och i skor.

LifeClean Hygiene är desinfektionsprodukter utvecklade och tillverkade i Sverige samt utvärderade och bevisade utifrån sjukvårdens strikta krav. LifeClean Hygiene-sortimentet består av desinfektionssprayer med högt avdödningsspektrum, vilka eliminerar 99,9999% av virus, bakterier och jästsvampar inom endast 60 sekunder. Sprayerna fungerar även som kraftfulla luktborttagare och eliminerar både den dåliga lukten samt de bakterier som ofta är orsaken till lukten.

Produkter i LifeClean Hygiene-sortimentet består av biologiskt nedbrytbara komponenter vilka inte ackumuleras i naturen. Produkterna är ej skadliga för varken människor, djur eller natur och genererar inga farliga kloraminer eller andra klorerade biprodukter.

Volym: 450 ml
Förpackning: Sprayflaska

Life Clean

Ytdesinfektion LifeClean Hygiene Odor & Mold Remover, 450ml

  • Art nr: 197006-ME
  • 1 st
  • Eliminerar 99,9999% av virus, bakterier & jästsvampar
  • Verkar inom 60 sekunder
  • Avdödar svartmögel på 5 minuter
  • Effektiv luktborttagning
  • Utvecklad och tillverkad i Sverige
50,40 kr
/1 st50,40 kr/st
exkl. moms
(63 inkl. moms)
1 - 3 dagar

Handla hållbart - köp ett storpack (10 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Innehåller:
10 st
47,88 kr/st