Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Tandblekning

Frågor och svar om TandblekningVad är tandblekning och hur fungerar det?

Tandblekning är en kosmetisk procedur som använder blekande agenter för att ljusa upp färgen på tänderna. Genom att penetrera emaljen och bryta ner missfärgningar kan tandblekning förbättra tandens estetik.Är tandblekning säker?

Ja, när det utförs korrekt är tandblekning en säker procedur. Användning av professionella produkter och övervakning av en tandläkare minimerar risken för biverkningar. Det är dock viktigt att följa instruktionerna för över-the-counter-produkter för att undvika obehag eller skador.Hur lång tid tar det att se resultat av tandblekning?

Tiden det tar att se resultat av tandblekning varierar beroende på metoden. Professionell tandblekning kan ge omedelbara resultat, medan över-the-counter-produkter kan kräva några veckors regelbunden användning för synliga förändringar.Finns det några biverkningar med tandblekning?

Vissa personer kan uppleva tillfällig känslighet i tänderna efter tandblekning. Detta brukar vara temporärt och kan lindras med tandkräm för känsliga tänder. Överdosering av blekmedel kan dock leda till obehag, och därför är korrekt användning viktigt.Kan jag använda tandblekningsprodukter hemma?

Ja, det finns flera tandblekningsprodukter för hemmabruk, inklusive tandblekningsremsor, gel och tandblekningskit. Det är viktigt att följa anvisningarna noga och konsultera tandläkare innan du påbörjar någon hemmabehandling för att säkerställa säkerhet och effektivitet.Är tandblekning permanent?

Resultatet av tandblekning är oftast inte permanent. Effekten kan variera beroende på livsstil och kostvanor. Att undvika färgämnen som kaffe och rökning kan förlänga resultaten. Periodisk touch-up-behandling kan också behövas för att behålla önskad färg.Vem är lämplig för tandblekning?

De flesta personer med friska tänder och tandkött är lämpliga för tandblekning. Det kan dock finnas undantag, som gravida eller ammande kvinnor, personer med tandköttssjukdomar eller mycket känsliga tänder. En tandläkarkonsultation kan avgöra om tandblekning är lämplig.Hur påverkar tandblekning tänder med tandrotsfyllningar eller kronor?

Tandblekning påverkar inte färgen på tandrotsfyllningar, kronor eller andra dentala material. Om du har dessa tandbehandlingar kan resultatet bli en ojämn färg på tänderna. I sådana fall kan alternativa kosmetiska lösningar diskuteras med tandläkaren.Kan jag tandbleka tänderna om jag har känsliga tänder?

Personer med känsliga tänder bör vara försiktiga med tandblekning. Att använda produkter som är speciellt utformade för känsliga tänder eller konsultera tandläkaren för professionell tandblekning kan minimera risken för obehag.Finns det alternativ till traditionell tandblekning?

Ja, det finns alternativa kosmetiska tandbehandlingar som kan ge vita tänder, inklusive tandfasader och tandkronor. Dessa kan vara lämpliga för dem som inte är lämpliga för tandblekning eller söker andra estetiska lösningar.