Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Kassaskrin

Vad är fördelarna med att använda ett kassaskrin?


Ett kassaskrin erbjuder säker förvaring för värdefulla föremål och kontanter. Det ger skydd mot stöld, vilket gör det till en pålitlig lösning för att säkra dina tillgångar.Hur väljer jag rätt storlek på kassaskrin?


Storleken på kassaskrinet bör väljas baserat på det du planerar att förvara i det. Mät de föremål eller kontanter du vill skydda för att säkerställa att skrinet har tillräckligt med utrymme.Vilka typer av lås finns tillgängliga för kassaskrin?


Kassaskrin levereras med olika låstyper, inklusive nyckellås, kombinationslås och elektroniska lås. Du kan välja det låssystem som passar dina preferenser och säkerhetskrav bäst.Kan ett kassaskrin användas för att förvara dokument och smycken?


Ja, många kassaskrin har flera fack och sektioner, vilket gör dem lämpliga för att förvara dokument, smycken och andra värdefulla föremål.Behöver jag förankra mitt kassaskrin?


För att förhindra att kassaskrinet lätt flyttas eller tas bort, är det rekommenderat att förankra det. Det finns olika metoder för förankring, inklusive bultning till golvet eller väggen.