Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Möbler och ergonomi

Skapa en arbetsmiljö som främjar produktivitet med vårt sortiment av möbler och ergonomiska tillbehör. Upptäck klädhängare, värdeförvaring, ställ, förvaringsskåp, manushållare, mattor, lådor, backar, korgar, fotstöd, klockor, stegar, sorteringsställ och bekväma stolar för en bättre arbetsdag.

Möbler & Kontorsinredning

Visar 24 av 438 produkter
Sortera efter

Möbler & Kontorsinredning

Vad bör jag tänka på vid val av ergonomiska möbler?


För att maximera komforten bör du välja möbler som är anpassade till din kroppsform och arbetsplats. Justerbara stolar, skrivbord med rätt höjd och ergonomiska accessoarer kan hjälpa till.


Finns det möbler som främjar aktivt arbete?


Ja, vi erbjuder möbler som stöder dynamiskt arbete. Allt från ståskrivbord till stolar som främjar rörelse och förbättrar hållning.


Vilka möbler är lämpliga för gemensamma utrymmen?


För gemensamma utrymmen rekommenderar vi mångsidiga möbler som klädhängare, ställ och bekväma stolar för att skapa en välkomnande atmosfär.


Hur kan jag förbättra arbetsplatsens ergonomi utan att byta ut möblerna?


Du kan lägga till ergonomiska tillbehör som fotstöd, klädhängare och manushållare för att förbättra arbetsplatsens ergonomi utan att byta ut alla möbler.


Varför är ergonomi viktigt på arbetsplatsen?


Ergonomi på arbetsplatsen minskar risken för fysiska besvär och ökar produktiviteten genom att skapa en bekväm och hälsosam arbetsmiljö.