Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Entrémattor

Visar 24 av 26 produkter
Sortera efter

Entrémattor

Vanliga frågor om entrémattorVad är syftet med entrémattor?

Entrémattor används för att minska smuts och fukt som förs in i byggnader genom skor. De hjälper till att hålla entréområden rena och säkra samt förhindrar att smuts sprids vidare inomhus.Hur väljer jag rätt entrématta?

Överväg trafikmängd, väderförhållanden och storleken på det aktuella området. Det finns olika typer av entrémattor, inklusive skrapmattor för grov rengöring och absorberande mattor för att fånga upp fukt. Välj en som passar bäst för ditt behov.Kan entrémattor anpassas i storlek?

Ja, många entrémattor kan skäras eller anpassas i storlek för att passa specifika entréområden eller ytor. Detta ger flexibilitet och anpassning efter behov.Hur rengör jag min entrématta?

Rengöringsmetoden beror på typen av entrématta och tillverkarens rekommendationer. Många entrémattor kan dammsugas regelbundet och vissa kan även tvättas eller skakas utomhus för att avlägsna smuts och fukt.Är entrémattor lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk?

Ja, det finns entrémattor som är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. Kontrollera produktbeskrivningen och tillverkarens rekommendationer för att säkerställa att entrémattan passar för det avsedda användningsområdet.