Hållbara priser
Fri frakt
Effektivt sortiment
010-204 1234
BD Nexiva™ 20GA (Rosa) Slutet IV-katetersystem med trevägskran och L/L propp 1,1x32mm, Flöde 58ml/mm 20pack - 1

Produktbeskrivning

BD Nexiva™ är ett slutet, perifert IV-katetersystem som designats för att minska risken för stickskador och oförutsedd blodexponering vid inläggning. En passiv säkerhetsanordning skyddar mot stickskador medan det slutna systemet med förkopplad slang, vilket bevarar blodet i produkten, minskar risken för mikrobiell kontamination och infektion. Det förmonterade IV-systemet har en sluten vätskebana som förhindar blodläckage och minskar risken för kontaminering och blodexponering. Manipuleringen sker på avstånd från instickstället vilket minskar risken för mekanisk flebit. BD Q-syte™ Split Septum desinfekterbart membran har inga interna kom ponenter där sjukdomsalstrande mikroorganismer kan få en grogrund. Ett membran av split septum modell minskar risken för kateterrelaterade infektioner i blodbanan med 64-70% i förhållande till en mekanisk ventil. Via ett utstansat fönster i nålen, BD Instaflash™ erhålls ett omedelbart blodsvar som bekräftar att kanylspetsen ligger inne i blodkärlet.

BD Sweden

BD Nexiva™ 20GA (Rosa) Slutet IV-katetersystem med trevägskran och L/L propp 1,1x32mm, Flöde 58ml/mm 20pack

  • Art nr: 383687-ME
  • Försedd med BD Vialon™ Biomaterial, röntgentät polyuretankateter, som mjuknar upp till 70% i kärlet vilket, kliniskt bevisat, minskar risken för mekanisk flebit med upp till 50%
  • De flexibla, mjuka vingarna har designats för att underlätta en säker fixering vilket minimerar risken för att katetern rubbas ur sitt läge som i sin tur kan medföra färre kateterkomplikationer.
  • Slutet IV-katetersystem finns i olika konfigurationer, nedan med Y-koppling och dubbla (2 st) BD Q-Syte™ Split septum
  • Innehåller ej PVC, ftalater eller latex
1 619 kr
exkl. moms
(2023.75 inkl. moms)
10 - 21 dagars leverans
CE-märkt, Klass IIa, MDD 93/42/EEC