Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 
BD Nexiva 22G (Blå) ™ Slutet IV katetersystem med Y-koppling 0,9x25mm, Flöde 33ml/mm 20pack - 1

Produktbeskrivning

BD Nexiva™ är ett slutet, perifert IV-katetersystem som designats för att minska risken för stickskador och oförutsedd blodexponering vid inläggning. En passiv säkerhetsanordning skyddar mot stickskador medan det slutna systemet med förkopplad slang, vilket bevarar blodet i produkten, minskar risken för mikrobiell kontamination och infektion. Det förmonterade IV-systemet har en sluten vätskebana som förhindar blodläckage och minskar risken för kontaminering och blodexponering. Manipuleringen sker på avstånd från instickstället vilket minskar risken för mekanisk flebit. BD Q-syte™ Split Septum desinfekterbart membran har inga interna kom ponenter där sjukdomsalstrande mikroorganismer kan få en grogrund. Ett membran av split septum modell minskar risken för kateterrelaterade infektioner i blodbanan med 64-70% i förhållande till en mekanisk ventil. Via ett utstansat fönster i nålen, BD Instaflash™ erhålls ett omedelbart blodsvar som bekräftar att kanylspetsen ligger inne i blodkärlet.

BD Sweden

BD Nexiva 22G (Blå) ™ Slutet IV katetersystem med Y-koppling 0,9x25mm, Flöde 33ml/mm 20pack

  • Art nr: 383532-ME
  • 1 st
  • Försedd med BD Vialon™ Biomaterial, röntgentät polyuretankateter, som mjuknar upp till 70% i kärlet vilket, kliniskt bevisat, minskar risken för mekanisk flebit med upp till 50%
  • De flexibla, mjuka vingarna har designats för att underlätta en säker fixering vilket minimerar risken för att katetern rubbas ur sitt läge som i sin tur kan medföra färre kateterkomplikationer.
  • Slutet IV-katetersystem finns i olika konfigurationer, nedan med Y-koppling och dubbla (2 st) BD Q-Syte™ Split septum
  • Innehåller ej PVC, ftalater eller latex
949 kr
/1 st949 kr/st
exkl. moms
(1186.25 inkl. moms)
Tillfälligt slut i lager
På väg från leverantör
CE-märkt, Klass IIa, MDD 93/42/EEC