Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Läsk & Vatten

Vanliga frågor om Läsk & VattenVad är läsk?

Läsk är en kolsyrad dryck vanligtvis sötad och smaksatt med olika essenser eller aromer. Den kan innehålla socker eller sötningsmedel och serveras ofta kyld.Hur tillverkas läsk?

Läsk tillverkas genom att tillsätta kolsyra till en sockerhaltig eller sockerfri dryck. Efter kolsyratillsatsen kan olika smaker tillsättas för att skapa olika varianter av läsk.Finns det sockerfria alternativ till läsk?

Ja, det finns sockerfria alternativ till läsk som är sötade med sötningsmedel istället för socker. Dessa alternativ är oftast lägre i kalorier och socker.Vad är skillnaden mellan läsk och lättläsk?

Lättläsk är en variant av läsk som innehåller mindre socker eller inget socker alls. Den är framtagen för att vara ett lägre kalori- och sockeralternativ till traditionell läsk.Är det hälsosamt att dricka läsk?

Läsk innehåller ofta socker och kalorier, vilket kan påverka hälsan om det konsumeras i stora mängder. Måttfull konsumtion är viktig, och sockerfria alternativ kan vara ett bättre val för vissa.Vad är fördelarna med att dricka vatten?

Vatten är livsviktigt för kroppens funktioner och har många hälsofördelar. Det hjälper till att hålla kroppen hydrerad, stödjer ämnesomsättningen och bidrar till god matsmältning. Vatten är ett kalorifritt och naturligt alternativ till sockerhaltiga drycker.Finns det olika smaker av vatten?

Ja, det finns vatten med olika smaker tillgängligt på marknaden. Dessa kan vara naturligt smaksatta eller tillsatta smaker för att ge variation till den vanliga vattnet.