Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Peeling & Skrubb

Frågor och svar om Peeling & SkrubbVad är skillnaden mellan peeling och skrubb?

Peeling och skrubb är båda exfolierande produkter, men de skiljer sig åt i konsistens och användning. Peeling innehåller ofta kemiska exfolierande ingredienser medan skrubb innehåller små partiklar för fysisk exfoliering.Hur ofta bör jag använda peeling eller skrubb?

Frekvensen beror på din hudtyp. För normal till fet hud kan du använda peeling eller skrubb 1-2 gånger i veckan. För känslig hud är det bäst att använda dem mer sällan, kanske varannan vecka.Kan jag använda peeling eller skrubb om jag har känslig hud?

Ja, det finns milda peelingar och skrubar som är lämpliga för känslig hud. Välj produkter med skonsamma ingredienser och undvik för grova partiklar.Är peeling och skrubb lämpliga för alla hudtyper?

Ja, det finns peelingar och skrubar anpassade för olika hudtyper, inklusive torr, fet, normal och kombinerad hud. Välj produkter som passar din specifika hudtyp för bästa resultat.Hur applicerar jag peeling eller skrubb på rätt sätt?

För både peeling och skrubb, applicera produkten på fuktad hud och massera försiktigt i cirkulära rörelser. Undvik ögonområdet och skölj noggrant med varmt vatten.Kan jag använda peeling eller skrubb på kroppen?

Ja, peelingar och skrubar är lämpliga för användning på kroppen. Använd dem på områden som behöver exfoliering, som armar, ben och baksida av lår.Behöver jag använda fuktighetskräm efter peeling eller skrubb?

Ja, efter att du har använt peeling eller skrubb är det viktigt att återfukta huden med en fuktighetskräm för att behålla och återställa fuktbalansen.Kan jag använda peeling eller skrubb om jag har akne?

Ja, men använd försiktigt och välj produkter som är märkta som icke-komedogena och lämpliga för aknebenägen hud. Undvik att använda på aktiv akne eller öppna sår.Kan jag göra min egen peeling eller skrubb hemma?

Ja, det är möjligt att göra hemmagjorda peelingar och skrubar med naturliga ingredienser som socker, salt, honung och oljor. Se till att ingredienserna är säkra för din hud.Hur förvarar jag peeling eller skrubb på rätt sätt?

Förvara produkterna i svala och mörka utrymmen för att bevara deras effektivitet. Se till att locket är ordentligt stängt för att undvika att produkten torkar ut.Kan jag använda peeling eller skrubb på torr hud?

Ja, men välj peeling eller skrubb med fuktgivande ingredienser för att hjälpa till att återfukta torr hud. Undvik att använda för grova produkter som kan irritera huden ytterligare.