Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Avfallspåsar

Visar 24 av 158 produkter
Sortera efter

Avfallspåsar

Här hos Medea finner du påsar och säckar i praktiskt och slitstarkt utförande för bruk inomhus och utomhus.

I vårt sortiment av påsar och säckar så finner du avfallspåsar, sopsäckar och papperskorgspåsar av högsta kvalitet. Hos oss hittar du bland annat påsar med praktiska knytband, påsar av miljövänligt material och extra tjocka påsar som erbjuder högklassig slitstyrka. Vi erbjuder även påsar med specialmått för perfekt passform i specifika soptunnor, tunnor som även de erbjuds i vårt sortiment.
Här finner du även påsar för biologiskt riskavfall.

Frågor och svar - sopsäckar och avfallspåsar


Vad är soppåsar och avfallspåsar tillverkade av?
Soppåsar är tillverkade av plast. Vanligtvis tillverkas dem av lågdensitetspolyeten (LDPE) eller högdensitetspolyeten (HDPE).

Vad är skillnaden på LDPE och HDPE?
Det är två olika typer av plast som används för att tillverka soppåsar. Den stora skillnaden är att LDPE är lättare, mer flexibelt och har en lägre smältpunkt jämfört med HDPE. Detta gör att påsar tillverkade av LDPE har mer stretch i sig än soppåsar tillverkade av HDPE. Däremot är påsar tillverkade av HDPE mer slitstarka och passar bättre för grövre avfall.

Är era avfallspåsar och soppåsar nedbrytningsbara?
Ja, vissa är nedbrytningsbara.

Vad finns det för olika typ av soppåsar?
Soppåsar skiljer sig åt i material, färg, storlek. Se produktens beskrivning för att hitta den påsen som passar din verksamhet bäst