Hållbara priser
Alltid fri frakt över 995:-
Effektivt sortiment
010-204 1234
Cutimed Sorbion Sana Multi Star 11cm 10p - 1

Produktbeskrivning

Cutimed Sorbion Sachet och Cutimed Sorbion Sana är effektiva sårförband, som lämpar sig för nästan alla vätskande sår, från måttligt till kraftigt. Sårförbanden har en speciell Hydration Response Technology, som fördelaktigt och kostnadseffektivt kan möta utmaningarna i modern sårbehandling. Tillsammans med riktad medicinsk behandling hjälper förbandet att lindra symptomen och öka livskvaliteten för patienter med akuta och kroniska sår. Förbandets egenskaper har också resulterat i att såren luktar mindre, är mer skonsam mot huden, och kan även användas under kompression.

Sorbion Sana är utrustat med ett treskiktade ytterhölje som ger minimal kontakt med sårytan. Det treskiktade ytterhöljet gör att förbandet lämpar sig särskilt väl för atraumatiska och smärtfria förbandsbyten . Sorbion Sana lämpar
sig där det krävs en flexibel lösning, exempelvis tår och fötter, inom palliativ vård och för smärtkänsliga patienter. Alla Cutimeds Sorbion Sana är autramatiska superabsorberande förband, och är lämpliga att använda för måttligt till kraftigt vätskande sår.

Cutimed

Cutimed Sorbion Sana Multi Star 11cm 10p

  • Art nr: 73238-00001-03-ME
  • Enkel att applicera
  • Hög användarkomfort
  • Optimalt fuktigt sårklimat stödjer sårläkningen
  • Lämpar sig för områden där det krävs en mer flexibel lösning
979 kr
exkl. moms
3–7 dagars leverans

Beställer du ofta? Köp gärna 62 förp. åt gången så kan vi leverera i transportlåda. Det spar både tid och miljö.