Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 
Cutimed Sorbion Sana 22 x 12cm 10p - 1
Cutimed Sorbion Sana 22 x 12cm 10p - 2
Cutimed Sorbion Sana 22 x 12cm 10p - 3

Produktbeskrivning

Cutimed Sorbion Sachet och Cutimed Sorbion Sana är effektiva sårförband, som lämpar sig för nästan alla vätskande sår, från måttligt till kraftigt. Sårförbanden har en speciell Hydration Response Technology, som fördelaktigt och kostnadseffektivt kan möta utmaningarna i modern sårbehandling. Tillsammans med riktad medicinsk behandling hjälper förbandet att lindra symptomen och öka livskvaliteten för patienter med akuta och kroniska sår. Förbandets egenskaper har också resulterat i att såren luktar mindre, är mer skonsam mot huden, och kan även användas under kompression.

Sorbion Sana är utrustat med ett treskiktade ytterhölje som ger minimal kontakt med sårytan. Det treskiktade ytterhöljet gör att förbandet lämpar sig särskilt väl för atraumatiska och smärtfria förbandsbyten . Sorbion Sana lämpar
sig där läkningen är ojämn, exempelvis på eptitelisering/torrare sårområden, inom palliativ vård och för smärtkänsliga patienter. Alla Cutimeds sorbion Sana är autramatiska superabsorberande förband, och är lämpliga att använda för måttligt till kraftigt vätskande sår.

Cutimed

Cutimed Sorbion Sana 22 x 12cm 10p

  • Art nr: 73233-00006-03-ME
  • 10 st
  • Enkel att applicera
  • Hög användarkomfort
  • Optimalt fuktigt sårklimat stödjer sårläkningen
823,20 kr
/10 st82,32 kr/st
exkl. moms
(1029 inkl. moms)
Tillfälligt slut i lager
På väg från leverantör