Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Kampanj
Neutrogena Norwegian Formula Deep Moisture Hypoallergenic Body Lotion 400ml - 1

Produktbeskrivning

Neutrogena Norwegian Formula Deep Moisture Hypoallergenic Lotion är en skonsam och effektiv hudlotion utformad speciellt för personer med torr och känslig hud. Det unika med denna lotion är dess förmåga att absorberas snabbt av huden och ge intensiv återfuktning ända ner till de djupaste hudlagren.

Denna hypoallergena lotion är formulerad utan parfym för att minska risken för allergiska reaktioner och irritation. Den är också kladdfri, vilket ger en bekväm och lätt applicerbar upplevelse.

Den är särskilt utvecklad för personer med torr och känslig hud och hjälper till att återställa och bevara hudens naturliga fuktbalans. Genom att använda denna lotion regelbundet kan du uppleva en mjukare och mer smidig hud med förbättrad elasticitet och lyster.

Neutrogena Norwegian Formula Deep Moisture Hypoallergenic Lotion är det perfekta valet för att behandla och vårda din torra och känsliga hud. Upptäck skillnaden själv och få en strålande och välmående hud.

NEUTROGENA

Neutrogena Norwegian Formula Deep Moisture Hypoallergenic Body Lotion 400ml

  • Art nr: ORI-781271-ME
  • 1 st
  • För personer med torr och känslig hud
  • Återställer och bevarar hudens naturliga fuktbalans
  • Ger en strålande och välmående hud
43,52 kr
/1 st43,52 kr/st
54,40 kr
exkl. moms
(54.4 inkl. moms)
10 - 21 dagars leverans

Handla hållbart - köp ett storpack (6 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Innehåller:
6 st
41,34 kr/st
För att få bästa resultat, använd denna produkt morgon och kväll genom att applicera den över hela kroppen. Efter att du duschat eller badat och torkat av dig med en handduk, kan du applicera produkten igen på din torra hud.
Aqua, Glycerin, Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Carbomer, Caprylyl Glycol, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Sodium Hydroxide, p-Anisic Acid, Ethylhexylglycerin, Tocopherol. [PR-0005297]