Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Kampanj
Eucerin AtoControl Acute Care Cream 100ml - 1

Produktbeskrivning

Eucerin AtoControl Acute Care Cream är en kräm som är utvecklad för att lugna och återfukta torr och irriterad hud. Den är särskilt framtagen för att minska klåda och kan användas på extra känsliga områden på kroppen.

AtoControl Acute Care Cream innehåller en aktiv ingrediensblandning bestående av Licochalcone A, Decanediol, Menthoxypropandiol och en hög halt av lipider som Omega-3 och -6 fettsyror och ceramider. Denna blandning hjälper till att återställa hudens naturliga barriär och ger lindring åt torr, irriterad och kliande hud. En annan fördel med denna produkt är att den är parfymfri.

Hudkrämen är även lämplig för spädbarn från 4 veckor och kan användas på deras känsliga hud för att lindra torrhet och obehag. Med Eucerin AtoControl Acute Care Cream får du en högkvalitativ produkt som effektivt lugnar och återfuktar din hud utan att irritera den ytterligare.

EUCERIN

Eucerin AtoControl Acute Care Cream 100ml

  • Art nr: ORI-780806-ME
  • 1 st
  • Lugnar och återfuktar torr och irriterad hud
  • Hjälper till att återställa hudens naturliga barriär
  • Lindring åt torr, irriterad och kliande hud
113,28 kr
/1 st113,28 kr/st
141,60 kr
exkl. moms
(141.6 inkl. moms)
10 - 21 dagars leverans

Handla hållbart - köp ett storpack (6 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Innehåller:
6 st
107,62 kr/st
Vid behov, applicera på hud som är irriterad. Var medveten om att en kylande eller lätt stickande känsla kan uppstå efter applicering.
Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Triisostearin, Vitis Vinifera Seed Oil, Oenothera Biennis Oil, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-40 Stearate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Ceramide NP, Tocopherol, Decylene Glycol, Menthoxypropanediol, Citric Acid, Sodium Citrate, Ascorbyl Palmitate, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol