Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Kampanj
Locobase Repair 5g - 1

Produktbeskrivning

Locobase i minitub 5 gram

Locobase Repair är en hudkräm som är speciellt utformad för att återuppbygga och återfukta mycket torr, skadad eller irriterad hud. Den är snabbverkande och smärtfri, vilket gör den lämplig för personer med känslig hud. Locobase Repair skyddar och stärker hudbarriären genom att tillföra en optimal blandning av fettämnen som är lika med hudens naturliga fetter. Denna kräm är perfekt när vanliga hudvårdsprodukter inte räcker till för att hålla huden mjuk och smidig.

Denna hudkräm kan användas på hela kroppen, inklusive det känsliga ansiktet, och passar både barn, bebisar och vuxna. Locobase Repair är oparfymerad och innehåller inte konserveringsmedel för att undvika eventuell hudirritation. Krämen täpper inte igen porerna, vilket gör att huden kan andas, och den har också en dryg konsistens som gör att den varar länge.

Denna produkt finns i flera olika storlekar, och denna minitub är perfekt för resan, handväskan eller för läpparna. Den är särskilt lämplig för torr till extra torr och känslig hud. Oparfymerad för att passa alla.

LOCOBASE

Locobase Repair 5g

  • Art nr: ORI-779659-ME
  • 1 st
  • För mycket torr, skadad eller irriterad hud
  • Återuppbygger och återfuktar
  • Skyddar och stärker hudbarriären
14,08 kr
/1 st14,08 kr/st
17,60 kr
exkl. moms
(17.6 inkl. moms)
10 - 21 dagars leverans

Handla hållbart - köp ett storpack (50 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Innehåller:
50 st
13,38 kr/st
Använd hudkrämen på hela kroppen, inklusive torra läppar, händer och fötter. Du kan även använda den på den känsliga huden i ansiktet. Krämen är lämplig för barn, spädbarn och vuxna.
Petrolatum (fett), Aqua(vatten), Parafin (fett), Parafinum­liquidum (fett), Glycerin (fuktbindande & mjukgörande), Sorbitan oleate (emulgeringsmedel), Carnauba (fett), Cholesterol (hudidentiskt, syntetiskt barriärfettämne), Ceramide 3 (hudidentiskt, syntetiskt barriärfettämne), Oleic acid (hudidentiskt, syntetiskt barriärfettämne), Palmitic acid (hudidentiskt, syntetiskt barriärfettämne), Carbomer (emulgeringsmedel), Tromethamine, (pH­justering)