Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Kampanj
CeraVe Moisturising Cream 340ml - 1

Produktbeskrivning

CeraVe Moisturising Cream är en utmärkt återfuktande kräm som är speciellt utformad för att ta hand om torr till mycket torr hud. Denna högpresterande CeraVe hudkräm arbetar aktivt för att stärka och skydda hudens naturliga barriär, vilket bidrar till att förhindra fuktavdunstning och hålla huden mjuk och smidig. Dessutom är den icke-irriterande formeln lämplig för både ansiktet och kroppen.

Den unika sammansättningen av tre viktiga ceramider och hyaluronsyra i CeraVe Moisturising Cream hjälper till att återfukta och återuppbygga huden, samtidigt som de bevarar hudens naturliga lägenheter. Resultatet är en balanserad fuktighetsnivå som håller huden smidig och frisk.

En annan fördel med denna kräm är att den inte täpper till porerna, vilket gör den idealisk både för aknebenägen hud och för dem som vill undvika onödig irritation.

CeraVe Moisturising Cream är också parfymfri, vilket gör den till ett bra val för dem med känslig hud eller de som föredrar en doftfri produkt.

Förpackad i en praktisk burk på 340 ml, kan du vara säker på att du har tillräckligt med produkt för att använda både i ansiktet och på kroppen. Ge din hud den omsorg den förtjänar med CeraVe Moisturising Cream.

CERAVE

CeraVe Moisturising Cream 340ml

  • Art nr: ORI-776698-ME
  • 1 st
  • För torr till mycket torr hud
  • Stärker hudens skyddande barriär
  • Återfuktande
96 kr
/1 st96 kr/st
120 kr
exkl. moms
(120 inkl. moms)
1 - 3 dagar

Handla hållbart - köp ett storpack (6 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Innehåller:
6 st
91,20 kr/st
AQUA/WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, CETEARETH-20, PETROLATUM, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, POTASSIUM PHOSPHATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, DISODIUM EDTA, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CARBOMER, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, CERAMIDE EOP.