Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Kampanj
CeraVe Moisturising Cream 177ml - 1

Produktbeskrivning

CeraVe Moisturising Cream är en hudkräm som syftar till att ge återfuktning till torr till mycket torr hud. Denna kräm är utformad för att förbättra och stärka hudens skyddande barriär och kan appliceras både på ansiktet och på kroppen. Dessutom är denna hudkräm icke-komedogen, vilket innebär att den inte täpper till porerna och inte leder till oönskade finnar eller utslag.

En av de viktigaste ingredienserna i denna CeraVe kräm är ceramider, som hjälper till att återfukta och stärka hudens barriär. Dessutom innehåller krämen hyaluronsyra, som har förmågan att binda fukt på hudens yta, vilket ger intensiv återfuktning och en mjukare hudkänsla.

En annan fördel med denna hudkräm är att den är oparfymerad, vilket är särskilt fördelaktigt för personer med känslig hud eller för dem som föredrar produkter utan stark doft. Slutligen kommer denna kräm i en praktisk tub med 177 ml, vilket gör den lätt att använda och förvara.

Ge din torra till mycket torra hud den nödvändiga fuktigheten och skyddet den behöver med CeraVe Moisturising Cream.

CERAVE

CeraVe Moisturising Cream 177ml

  • Art nr: ORI-776696-ME
  • 1 st
  • För torr till mycket torr hud
  • Stärker hudens skyddande barriär
  • Återfuktande
67,84 kr
/1 st67,84 kr/st
84,80 kr
exkl. moms
(84.8 inkl. moms)
10 - 21 dagars leverans

Handla hållbart - köp ett storpack (3 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Innehåller:
3 st
64,45 kr/st
AQUA/WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, CETEARETH-20, PETROLATUM, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, POTASSIUM PHOSPHATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, DISODIUM EDTA, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CARBOMER, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, CERAMIDE EOP.