Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Kampanj
Locobase Itch Relief Coolmousse 100ml - 1

Produktbeskrivning

Locobase Itch Relief Coolmousse är en produkt speciellt utformad för att ge omedelbar lindring åt torr och kliande hud. Denna svalkande mousse är perfekt för att lugna huden och återfukta den effektivt. En av de bästa egenskaperna hos denna produkt är att den går snabbt in i huden utan att lämna någon kladdig känsla.

Itch Relief mousse från Locobase är mycket mångsidig och kan användas på hela kroppen, inklusive ansiktet. Den fungerar även utmärkt som ett komplement till andra mjukgörande produkter. Det bästa är att moussen inte är parfymerad, vilket gör den väldigt skonsam och passar alla i familjen, från vuxna till barn och spädbarn.

Med den svalkande effekten som omedelbart lugnar torr och kliande hud, kan denna mousse bli din bästa vän när det gäller att få tröst och lindring från hudirritationer. Ge din hud den vård den förtjänar med denna enkla att använda och effektiva mousse.

Volym: 100ml

LOCOBASE

Locobase Itch Relief Coolmousse 100ml

  • Art nr: ORI-796385-ME
  • 1 st
  • Absorberas snabbt
  • Ger en svalkande effekt
  • Lugnar torr och kliande hud
99,20 kr
/1 st99,20 kr/st
124 kr
exkl. moms
(124 inkl. moms)
10 - 21 dagars leverans

Handla hållbart - köp ett storpack (6 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Innehåller:
6 st
94,24 kr/st
Följ dessa instruktioner för att använda moussen på kroppen eller ansiktet: Var noga med att applicera den försiktigt på det torra hudområdet. Kom ihåg att den inte är avsedd för användning på intimområdet. Du kan använda den så ofta du behöver. För att öka den svalkande effekten kan du förvara produkten i kylskåpet. Om du vill använda Locobase Itch Relief tillsammans med andra produkter, rekommenderas det att du använder moussen först för en omedelbar lugnande känsla på huden.
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Betaine, Laureth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Sodium Coco-Glucoside Tartrate, Polyglyceryl-10 laurate, Phenoxyethanol, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.