Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Kampanj
Aveeno Skin Relief Moisturising Lotion 300ml - 1

Produktbeskrivning

Aveeno Skin Relief Moisturizing Lotion är en hudlotion speciellt framtagen för att lugna och återfukta mycket torr, irriterad och känslig hud. Den är oparfymerad för att minimera risken för allergiska reaktioner och irritation.

Med sin rika och snabbabsorberande formulering ger Aveeno Skin Relief lotion en kladdfri upplevelse. Den innehåller sheasmör och ett unikt trippelhavrekomplex bestående av havremjöl, havreextrakt och havreolja. Dessa ingredienser arbetar tillsammans för att balansera hudens naturliga mikrobiom och stärka hudbarriären, vilket resulterar i en motståndskraftig och hälsosam hud.

Denna lotion är perfekt för personer med känslig hud som behöver extra fukt och skydd. Den kan användas dagligen och ger huden det den behöver för att se och kännas frisk och välbalanserad.

Volym: 300ml

Aveeno

Aveeno Skin Relief Moisturising Lotion 300ml

  • Art nr: ORI-794075-ME
  • 1 st
  • Lugnar och återfuktar mycket torr, irriterad och känslig hud
  • Snabbabsorberande
  • Oparfymerad
70,40 kr
/1 st70,40 kr/st
88 kr
exkl. moms
(88 inkl. moms)
10 - 21 dagars leverans

Handla hållbart - köp ett storpack (1 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Använd i din dagliga rutin. Applicera en riklig mängd på huden.
Aqua, Glycerin, Distearyldimonium Chloride, Petrolatum, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Avena Sativa Kernel (Oat) Flour, Avena Sativa Kernel (Oat) Oil, Avena Sativa Kernel (Oat) Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylyl Glycol, Steareth-20, Sodium Chloride, Tocopherol, Potassium Sorbate [PR-0003488]