Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Kampanj
Bepanthen SensiControl Kräm 400ml - 1

Produktbeskrivning

Bepanthen SensiControl är en hudkräm speciellt utvecklad för att lugna och stärka torr och känslig hud. Den unika formuleringen hjälper till att förbättra hudens skydd och lugna eventuella obehag. Prebiotika är tillsatt för att främja hudens naturliga försvarsmekanismer.
Dexpanthenol omvandlas till vitamin B5 (pantotensyra) i huden och hjälper till att stabilisera och återuppbygga hudens naturliga barriär. Krämen innehåller även vitamin B3 och naturliga lipider som olivolja och havtornsolja för att skydda huden mot uttorkning. Glycerin ger fukt till huden.
Bepanthen SensiControl hudkräm kan användas av både vuxna, barn och spädbarn som daglig hudvård. Produkten är parfymfri.

Volym: 400ml

Bepanthen

Bepanthen SensiControl Kräm 400ml

  • Art nr: ORI-792381-ME
  • 1 st
  • Lugnar och stärker torr och känslig hud
  • Innehåller prebiotika
  • Främjar hudens naturliga försvarsmekanismer
154,24 kr
/1 st154,24 kr/st
192,80 kr
exkl. moms
(192.8 inkl. moms)
1 - 3 dagar

Handla hållbart - köp ett storpack (10 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Innehåller:
10 st
146,53 kr/st
Vid hud som är både torr och känslig: Applicera en lätt mängd kräm efter behov. Undvik att använda på områden som är sårade. Krämen är lämplig att använda på hela kroppen, både för vuxna och barn. Det är även säkert att använda på spädbarn. Förvara krämen i rumstemperatur och undvik att utsätta den för temperaturer över 30°C.
AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, 1,2-HEXANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, PANTHENOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, NIACINAMIDE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, LIMNANTHES ALBA SEED OIL, HYDROGENATED LECITHIN, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, SCLEROTIUM GUM, SQUALANE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CERAMIDE 3, CITRIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT