Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Kampanj
Bepanthen Kräm 30g - 1

Produktbeskrivning

Bepanthen kräm är en återfuktande och vårdande produkt som är speciellt utformad för att lugna och vårda torr, lättirriterad och känslig hud. Dess formel innehåller dexpanthenol, som omvandlas till vitamin B5 (pantotensyra) i huden. Dexpanthenol hjälper till att stärka hudens naturliga barriär och främjar hudens egna förmåga att återuppbyggas.

Den mångsidiga Bepanthen-krämen kan användas av både spädbarn, barn och vuxna och är lämplig för både ansikte och kropp. Den kan också appliceras på hud som känns irriterad efter exponering för solen.

En fördel med Bepanthen kräm är att den är helt fri från parfym och färgämnen, vilket gör den extra skonsam för känslig hud.

Ge din hud den vård den förtjänar med Bepanthen kräm. Upptäck fördelarna med dess unika formula som hjälper till att främja hudens hälsa och välmående.

Mängd: 30 gram

Bepanthen

Bepanthen Kräm 30g

  • Art nr: ORI-784869-ME
  • 1 st
  • Återfuktande
  • Vårdar och lugnar torr, lättirriterad och känslig hud
  • Parfymfri
37,12 kr
/1 st37,12 kr/st
46,40 kr
exkl. moms
(46.4 inkl. moms)
10 - 21 dagars leverans

Handla hållbart - köp ett storpack (10 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Innehåller:
10 st
35,26 kr/st
Använd efter behov. För spädbarn, barn eller vuxna med hud som är torr, känslig och lättirriterad. Förvara Bepanthen-krämen vid rumstemperatur, men inte över 25°C.
Aqua, Panthenol (Dexpanthenol), Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Propylene Glykol, Lanolin, Potassium Cetyl Phosphate, Phenoxyethanol, Pantolactone, Potassium Hydroxide.