Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Kampanj
O´Keeffe´s Healthy Feet 60g - 1

Produktbeskrivning

O’Keeffe's for Healthy Feet är en fotkräm som är speciellt formulerad för att behandla torra och spruckna fötter. Denna fotkräm är särskilt effektiv tack vare dess förmåga att mjuka upp och återfukta huden. Utan någon stark doft är den också skonsam för känsliga användare.

En av de främsta fördelarna med O’Keeffe's for Healthy Feet är dess förmåga att stimulera hudens naturliga reparationsprocess. Dess unika sammansättning hjälper till att justera pH-balansen i huden, vilket också bidrar till att den bibehåller fukten på ett optimalt sätt. Med regelbunden användning kan denna fotkräm förvandla torra och spruckna fötter till mjukare och smidigare fötter.

För de som lider av torra fötter är O’Keeffe's for Healthy Feet ett oumbärligt verktyg för daglig fotvård. Produkten kan appliceras dagligen för att hjälpa till att återfukta och skydda huden.

Det är viktigt att notera att denna fotkräm inte bör användas på barn under 3 år.

Mängd: 60 gram

O'KEEFFE'S

O´Keeffe´s Healthy Feet 60g

  • Art nr: ORI-796842-ME
  • 1 st
  • Behandling av torra och spruckna fötter
  • Mjukar upp och återfuktar
  • Kan användas dagligen
56,32 kr
/1 st56,32 kr/st
70,40 kr
exkl. moms
(70.4 inkl. moms)
10 - 21 dagars leverans

Handla hållbart - köp ett storpack (5 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Innehåller:
5 st
53,50 kr/st
Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Sodium Hydroxide, Octyldodecyl Stearate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Paraffin, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Allantoin, Paraffinum Liquidum, Polysorbate 85, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Dimethicone, Ceteth-10, Laureth-4.