Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Kampanj
CCS Fotvårdssalva 75ml - 1

Produktbeskrivning

CCS Fotvårdssalva är en effektiv fotsalva som speciellt formulerats för att behandla torra fötter med förhårdnader. Med sin unika sammansättning av 10% fuktbindande karbamid, ger denna salva tre viktiga funktioner i en produkt.

För det första, CCS Fotvårdssalva mjukgör huden och ger omedelbar lättnad från torrhet och stramhet. Den återfuktar intensivt och långvarigt för att ge näring åt trött och sprucken hud.

För det andra, salvan hjälper till att förbättra hudens skyddsbarriär för att förebygga och reducera förhårdnader och liktornar. Genom att stärka hudens naturliga försvar låter CCS Fotvårdssalva fötterna andas och ger optimal skydd mot friktion och tryck.

För det tredje, det är även värt att notera att CCS Fotvårdssalva har en luktavvisande effekt. Salvan motverkar effektivt dålig lukt för att hålla fötterna fräscha och bekväma hela dagen.

CCS Fotvårdssalva är en favorit hos Sveriges Fotterapeuter och rekommenderas av dem för sina pålitliga resultat och terapeutiska egenskaper. Ge dina fötter den omtanke de förtjänar med denna unika fotsalva från CCS.

Volym: 75ml

Ccs

CCS Fotvårdssalva 75ml

  • Art nr: ORI-775361-ME
  • 1 st
  • Vårdar och mjukgör
  • Återfuktar
  • Omedelbar lättnad från torrhet och stramhet
20,48 kr
/1 st20,48 kr/st
25,60 kr
exkl. moms
(25.6 inkl. moms)
10 - 21 dagars leverans

Handla hållbart - köp ett storpack (8 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Innehåller:
8 st
19,46 kr/st
Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Urea, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Myrtrimonium Bromide, Benzalkonium Chloride, Lactic Acid, Eucalyptus Globulus, Limonene.