Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Kampanj
Scholl Active Repair K+ 120 ml - 1

Produktbeskrivning

Scholl Active Repair K+ är en kräm speciellt utformad för att vårda och återfukta torra och spruckna hälar. Denna fotkräm är särskilt effektiv för att reparera grov och torr hud på hälarna. Efter bara en dag kan du redan se en märkbar förbättring, och på bara sju dagar kommer dina hälar att återhämta sig helt från att vara sträva, torra och spruckna.

Den här krämen innehåller en hög koncentration av karbamid, närmare bestämt 25%, vilket hjälper till att mjukgöra och återfukta huden. Detta gör att den är särskilt väl lämpad för personer med diabetes och dålig blodcirkulation, eftersom dessa tillstånd ofta kan leda till extra torrhet och sprickor i huden.

Scholl Active Repair K+ är också skonsam nog att användas på känslig hud, vilket gör den till ett idealiskt val för alla som behöver extra vård för sina hälar. Med denna fotkräm kan du vara säker på att du ger dina fötter den bästa möjliga omsorg, för att få tillbaka mjuka och smidiga hälar igen.

Scholl

Scholl Active Repair K+ 120 ml

  • Art nr: ORI-778425-ME
  • 1 st
  • Oparfymerad fotkräm med keratin
  • Absorberas fort
  • Aktiv hudreparation
56,96 kr
/1 st56,96 kr/st
71,20 kr
exkl. moms
(71.2 inkl. moms)
1 - 3 dagar

Handla hållbart - köp ett storpack (6 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Innehåller:
6 st
54,11 kr/st
Applicera Active Repair K+ på fötterna två gånger om dagen. När huden har återhämtat sig kan du fortsätta använda krämen för att förebygga problem. Var noggrann med att inte använda krämen på sår, irriterad eller öm hud. Om du upplever någon form av irritation, sluta omedelbart använda krämen.
INGREDIENTS Aqua, Urea, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Decyl Oleate, Dimethicone, Petrolatum, Lanolin, Synthetic Wax, Phenoxyethanol, Panthenol, Carbomer, Chlorphenesin, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Hydrolysed Keratin, Keratin, BHT