Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
SalvequickMED Maxi Cover Antibact 5 st - 1

Produktbeskrivning

SalvequickMED Maxi Cover Antibac är ett snabbförband som är speciellt framtaget för att förhindra infektioner genom att innehålla en antibakteriell substans i kompressen. För att säkerställa en optimal läkningsprocess rekommenderas det att plåstret byts dagligen för att rengöra såret.

Denna produkt har flera viktiga egenskaper som gör den till ett effektivt och pålitligt alternativ:

- Den transparenta, ultratunna och självhäftande skyddsfilmen är både tålig och motståndskraftig mot smuts. Den ger ett effektivt skydd samtidigt som den tillåter huden att andas fritt.
- Plåstret är vattentätt, vilket gör det idealiskt för användning under duschen eller vid aktiviteter där det kan utsättas för vatten.
- Plåstret är mycket flexibelt och anpassar sig väl efter kroppens rörelser, vilket gör det bekvämt att bära och minskar risken för att det ska lossna.
- Den fuktiga sårbehandlingen som tillhandahålls av plåstret främjar en snabbare läkningsprocess och minskar risken för ärrbildning.
- Den högabsorberande sårdynan gör att såret hålls rent och torrt samtidigt som den absorberar överflödig vätska.
- Limmet täcker alla fyra sidor av plåstret och garanterar att det hålls på plats och sitter ordentligt under längre tidsperioder.
- Med sina extra stora dimensioner (76x54 mm) och generösa sårdyna (50x28 mm) passar detta plåster perfekt för att täcka större skador och sår.

SalvequickMED Maxi Cover Antibac är en pålitlig partner när det kommer till att skydda och behandla dina sår. Med sin unika kombination av egenskaper kan du känna dig trygg och säker i att din hud och dina sår får den omsorg de förtjänar.

Salvequick

SalvequickMED Maxi Cover Antibact 5 st

  • Art nr: ORI-822557-ME
  • 5 st
24,80 kr
/5 st4,96 kr/st
exkl. moms
(31 inkl. moms)
10 - 21 dagars leverans

Handla hållbart - köp ett storpack (12 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Innehåller:
12 förp à 5st
4,71 kr/st
Polyuretan, Polyakrylat transparent, Viskos/polypropylen, nät av polyeten, Impregnerad med den antibakteriella substansen PHMB (0.2%), Silikoniserat papper mot häftytorna, Silikoniserad transparent polyetenfilm, kallförseglat papper.