Hållbara priser
Alltid fri frakt över 995:-
Effektivt sortiment
010-204 1234
Dammsugare TASKI AERO 15 PLUS - 1

Produktbeskrivning

TASKI AERO PLUS är en serie högeffektiva och toppmoderna dammsugare för professionellt bruk med supereffektiv motor och patenterad Whisper-teknik som erbjuder extremt tyst användning. Alla dammsugare i TASKI AERO PLUS-serien är utvecklade och designade för att det dessutom ska vara mycket enkelt att byta ut delar likt elkablar och filter utan verktygsbehov.

Modellerna i PLUS-sortimentet sticker ut och särskiljer sig genom att kombinera teknologi och funktionell design på ett mycket effektivt sätt. PLUS-sortimentet erbjuder bland annat funktioner som en indikator för påfyllnadsgrad, ett ECO-mode som ytterligare sänker volymen samtidigt som det sänker strömförbrukningen från 585W till 295W.

Dammsugaren TASKI AERO 15 PLUS är en robust, funktionell och kompakt dammsugare som är enkel att förvara tack vare sin storlek och form samt ergonomisk att lyfta och hantera tack vare det integrerade ergonomiska handtaget.

TASKI AERO 15 PLUS är en mycket effektiv dammsugare som med en vakuummotor på 585W levererar samma sugeffekt som jämförbara dammsugare med 900W eller mer i motoreffekt, detta tack vare ett nytt innovativt luftflödessystem som förbrukar betydligt mindre energi utan att kompromissa på effektiviteten. Genom att aktivera ECO-mode så sänks effekten till 295W.

Dammsugaren använder sig av den patenterade TASKI Whisper-tekniken vilket är en innovativ teknik som gör dammsugaren extremt tystgående, något som tillåter den att användas även nattetid och för rengöring i känsliga miljöer.

Färg: Grå/Orange
Energiklass: A

TASKI

Dammsugare TASKI AERO 15 PLUS

  • Art nr: 7524250-ME
  • Extremt tystgående - Patenterad TASKI Whisper-teknik
  • Energieffektiv, strömsparande och ekonomisk tack vare ECO-Mode
  • Påfyllnadsindikator
  • Kompakt design - Enkel att förvara
  • Lätt att byta ut delar
4 199 kr
exkl. moms
3–7 dagars leverans