Hållbara priser
Fri frakt
Effektivt sortiment
010-204 1234
Pedalhink Bo Pedal Bin, Plastinnerhink, Vit, 60 Liter - 1

Produktbeskrivning

Avfallshinken Bo Pedal Bin från Brabantia är en stor och stilfull pedalhink i elegant design. Hinken är utrustad med fotpedal vilket innebär en hygienisk hantering utan behov av att röra hinken med händerna vid öppning. Locket hålls uppe till dess att arbetet är utfört och stängs sedan mjukt och försiktigt.

Bo Pedal Bin 60 Liter är en mycket rymlig avfallshink med rektangulär design och erbjuder en stor öppning för enkel tömning utan något spill. Den praktiska innerhinken i plast är lätt att ta ur och rengöra.

Brabantia Bo Pedal Bin är en miljövänlig och hållbart producerad avfallshink, tillverkad av 44% återvunnet material och 97% återvinningsbar efter bruk. Den är även Cradle-to-Cradle®-certifierad.

Bo Pedal Bin ingår i Brabantias produktserie avfallshinkar som passar ihop med avfallspåsar från deras PerfectFit-sortiment. Avfallspåsar från serien PerfectFit passar perfekt tillsammans med avfallshinkar med matchande kodning för att skapa en så hygienisk, välpassande och lätthanterlig produkt som möjligt.Volym: 60 liter
Höjd: 65,2 cm
Längd: 36,3 cm
Bredd: 54,1 cm
Färg: Vit
Brabantia PerfectFit: Kod M

Brabantia

Pedalhink Bo Pedal Bin, Plastinnerhink, Vit, 60 Liter

  • Art nr: 211300-ME
  • Hygienisk fotpedalsöppning
  • Stor öppning minskar risken för spill
  • Praktisk innerhink - Lätt att rengöra
  • Cradle-To-Cradle-certifierad
  • PerfectFit Kod M
1 689 kr
exkl. moms
(2111.25 inkl. moms)
10 - 21 dagars leverans

Beställer du ofta? Köp gärna 1 förp. åt gången så kan vi leverera i transportlåda. Det spar både tid och miljö.