Hållbara priser
Alltid fri frakt över 995:-
Effektivt sortiment
010-204 1234
Pedalhink Bo Pedal Bin, Plastinnerhinkar, Beige, 3x11 Liter - 1
Pedalhink Bo Pedal Bin, Plastinnerhinkar, Beige, 3x11 Liter - 2

Produktbeskrivning

Avfallshinken Bo Pedal Bin från Brabantia är en stilfull pedalhink i elegant design som erbjuder tre stycken innerhinkar för praktisk sopsortering på en och samma plats. Hinken är utrustad med fotpedal vilket innebär en hygienisk hantering utan behov av att röra hinken med händerna vid öppning. Locket hålls uppe till dess att arbetet är utfört och stängs sedan mjukt och försiktigt.

Bo Pedal Bin 3x11 Liter är en mycket praktisk hink där tre separata innerhinkar på 11 liter per hink ryms i huvudbehållaren. Detta möjliggör sopsortering på ett utrymmesbesparande sätt i en mycket attraktiv behållare. Den praktiska rektangulära designen kombinerat med den stora öppningen innebär att det är enkelt att fylla innerhinkarna utan risk för spill.

Brabantia Bo Pedal Bin är en miljövänlig och hållbart producerad avfallshink, tillverkad av 41% återvunnet material och 98% återvinningsbar efter bruk. Den är även Cradle-to-Cradle®-certifierad.

Bo Pedal Bin ingår i Brabantias produktserie avfallshinkar som passar ihop med avfallspåsar från deras PerfectFit-sortiment. Avfallspåsar från serien PerfectFit passar perfekt tillsammans med avfallshinkar med matchande kodning för att skapa en så hygienisk, välpassande och lätthanterlig produkt som möjligt.

Volym: 11 + 11 + 11 liter
Höjd: 44 cm
Längd: 36,3 cm
Bredd: 54 cm
Färg: Beige
Brabantia PerfectFit: Kod X

Brabantia

Pedalhink Bo Pedal Bin, Plastinnerhinkar, Beige, 3x11 Liter

  • Art nr: 202346-ME
  • Tre innerhinkar - Smidig sopsortering
  • Hygienisk fotpedalsöppning
  • Stor öppning minskar risken för spill
  • Cradle-To-Cradle-certifierad
  • PerfectFit Kod X
1 339 kr
exkl. moms
Beställningsvara

Beställer du ofta? Köp gärna 1 förp. åt gången så kan vi leverera i transportlåda. Det spar både tid och miljö.