Hållbara priser
Fri frakt
Effektivt sortiment
010-204 1234
Trycköppnad Hink Touch Bin, Beige/Beige, 60 Liter - 1

Produktbeskrivning

Avfallshinken Touch Bin från Brabantia är en stor avfallshink i elegant design. Hinken är utrustad med ett lock som erbjuder praktisk touchöppning som öppnas mjukt och försiktigt med ett lätt tryck på locket. Touch Bin är även utrustad med skyddskant nertill för att skydda från repor i golv.

Touch Bin har en stor öppning som gör det enkelt att slänga matavfall eller tömma en sopskyffel utan att spilla någonting. Den rymmer dessutom väldigt mycket avfall tack vare volymen på hela 60 liter. Om hinken behöver flyttas så är detta inte något problem även om hinken är full då den är utrustad med ett stort och stabilt handtag.

Brabantia Touch Bin är en miljövänlig och hållbart producerad avfallshink, tillverkad av 35% återvunnet material och 96% återvinningsbar efter bruk. Den är även Cradle-to-Cradle®-certifierad.

Touch Bin ingår i Brabantias produktserie avfallshinkar som passar ihop med avfallspåsar från deras PerfectFit-sortiment. Avfallspåsar från serien PerfectFit passar perfekt tillsammans med avfallshinkar med matchande kodning för att skapa en så hygienisk, välpassande och lätthanterlig produkt som möjligt.

Observera: Touch Bin är inte utrustad med innerhink.

Volym: 60 liter
Höjd: 71 cm
Längd: 40 cm
Bredd: 40 cm
Diameter: 40 cm
Färg Tunna: Beige
Färg Lock: Beige
Brabantia PerfectFit: Kod H

Brabantia

Trycköppnad Hink Touch Bin, Beige/Beige, 60 Liter

  • Art nr: 200762-ME
  • Soft-Touch öppningssystem
  • Elegant design
  • Stor öppning
  • Cradle-To-Cradle-certifierad
  • PerfectFit Kod H
1 579 kr
exkl. moms
(1973.75 inkl. moms)
10 - 21 dagars leverans

Beställer du ofta? Köp gärna 1 förp. åt gången så kan vi leverera i transportlåda. Det spar både tid och miljö.