Hållbara priser
Fri frakt
Effektivt sortiment
010-204 1234
Avfallshink Sort & Go, Grön, 16 Liter - 1

Produktbeskrivning

Avfallshinken Sort & Go från Brabantia är en praktisk och mångsidig hink i trevlig portabel design, vilken är perfekt för matavfall. Hinken är utrustad med handtag samt med bottengrepp för enkel medtagning och smidig tömning. Sort & Go är dessutom mycket enkel att rengöra då plastkonstruktionen är fri från svåråtkomliga skrymslen.

Sort & Go är en mycket mångsidig hink som kan bäras med och placeras överallt tack vare det praktiska handtaget och den smarta utformningen. Den kan även väggmonteras med ett praktiskt väggfäste som tillåter smidig avtagning och medtagning av hinken. Väggfäste samt monteringsmaterial för väggfästet inkluderas.

Brabantia Sort & Go är en miljövänlig och hållbart producerad avfallshink som är 100% återvinningsbar efter bruk. Den är även Cradle-to-Cradle®-certifierad.

Sort & Go ingår i Brabantias produktserie avfallshinkar som passar ihop med avfallspåsar från deras PerfectFit-sortiment. Avfallspåsar från serien PerfectFit passar perfekt tillsammans med avfallshinkar med matchande kodning för att skapa en så hygienisk, välpassande och lätthanterlig produkt som möjligt. För Sort & Go så finns det komposterbara påsar från PerfectFit-sortimentet som passar perfekt.

Volym: 16 liter
Höjd: 40,1 cm
Längd: 27,9 cm
Bredd: 22 cm
Färg: Grön
Brabantia PerfectFit: Kod D

Brabantia

Avfallshink Sort & Go, Grön, 16 Liter

  • Art nr: 129827-ME
  • Portabel design
  • Praktisk utformning för placering på golv eller bänk
  • Kan väggmonteras - Väggfäste ingår
  • Cradle-To-Cradle-certifierad
  • PerfectFit Kod D
319 kr
exkl. moms
(398.75 inkl. moms)
10 - 21 dagars leverans

Beställer du ofta? Köp gärna 2 förp. åt gången så kan vi leverera i transportlåda. Det spar både tid och miljö.