Hållbara priser
Fri frakt
Effektivt sortiment
010-204 1234
Trycköppnad Hink Touch Bin New, Plastinnerhink, Platinum, 30 Liter - 1

Produktbeskrivning

Avfallshinken Touch Bin New från Brabantia är en elegant, tidlöst designad hink med praktisk touchöppning. Hinken erbjuder lätt och smidig öppning med endast ett lätt tryck på locket och öppnas mjukt och försiktigt. Den är utrustad med en lättrengjord och enkelt utplockad plastinnerhink som har ventilationshål för att förhindra vakuumbildning.

Touch Bin New tar tack vare den praktiska formen upp mindre plats än en rund hink och passar mycket bra att placera mot en vägg. Hinken är utrustad med skyddskant för att skydda från repor i golv. Att flytta hinken är mycket enkelt även om den är full, tack vare ett stort och stabilt handtag.

Brabantia Touch Bin New är en miljövänlig och hållbart producerad avfallshink, tillverkad av 50% återvunnet material och 97% återvinningsbar efter bruk. Den är även Cradle-to-Cradle®-certifierad.

Touch Bin New ingår i Brabantias produktserie avfallshinkar som passar ihop med avfallspåsar från deras PerfectFit-sortiment. Avfallspåsar från serien PerfectFit passar perfekt tillsammans med avfallshinkar med matchande kodning för att skapa en så hygienisk, välpassande och lätthanterlig produkt som möjligt.

Volym: 30 liter
Höjd: 72 cm
Längd: 32 cm
Bredd: 29,5 cm
Färg: Platinum
Brabantia PerfectFit: Kod G

Brabantia

Trycköppnad Hink Touch Bin New, Plastinnerhink, Platinum, 30 Liter

  • Art nr: 115363-ME
  • Soft-Touch öppningssystem
  • Lätt att rengöra
  • Elegant, tidlös design
  • Cradle-To-Cradle-certifierad
  • PerfectFit Kod G
1 089 kr
exkl. moms
(1361.25 inkl. moms)
10 - 21 dagars leverans

Beställer du ofta? Köp gärna 1 förp. åt gången så kan vi leverera i transportlåda. Det spar både tid och miljö.