Hållbara priser
Snabb leverans
Effektivt sortiment
010-204 1234
Tubbandage Tubifast Grön 5cm x 10m - 1
Tubbandage Tubifast Grön 5cm x 10m - 2

Produktbeskrivning

Tubifast TwoWay Stretch är ett elastiskt tubbandage med elasticitet både på längden och på bredden. Denna unika förmåga skapar full rörlighet och extra bekvämlighet för patienten. Det är idealiskt för fixering av förband, och för att skydda och täcka huden. Tubbandaget kan även användas som skydd under gips. Tubifast TwoWay Stretch gör det lätt att fixera förband utan
tejp eller säkerhetsnålar. Det är enkelt och går snabbt att använda, med mindre risk för friktion och fibersläpp än traditionellt tubbandage.

Tubifast TwoWay Stretch kan användas som ett fixerings förband och för att skydda huden på alla delar av kroppen. Som tubförband kan det även användas som skydd under gips. Tack vare sin tubkonstruktion och att det stretchar både på längden och på bredden är Tubifast TwoWay Stretch särskilt lämplig när det gäller att fixera förband på annars svårbandagerade delar av kroppen, exempelvis på hälar eller amputationsstumpar.

Tubifast grön passar bra för små och mellanstora kroppsdelar. Omkrets 14-24 cm

Mölnlycke Health Care

Tubbandage Tubifast Grön 5cm x 10m

  • Art nr: 2436-ME
  • Tubifast TwoWay Stretch fixerar förband på ett säkert och bekvämt sätt utan kompression.
  • Genom att ha elasticitet både på längden och på bredden får patienten full rörelsefrihet och extra komfort
  • Snabbt och enkelt att använda: klipp helt enkelt till önskad längd och trä över förbandet för en jämn och bekväm passform utan kompression.
  • Finns i varierande storlekar som är utformade att passa alla kroppsdelar, stora som små, och genom färg kodningssystemet går det snabbt och enkelt att identifiera
  • Genom att det fransar mindre reduceras risken för att få fibrer i såret
69 kr
exkl. moms
Beställningsvara

Beställer du ofta? Köp gärna 1 förp. åt gången så kan vi leverera i transportlåda. Det spar både tid och miljö.