Hållbara priser
Alltid fri frakt över 995:-
Effektivt sortiment
010-204 1234

Latexhandskar

Visar 1 av 1 produkter
Sortera efter

Latexhandskar

Hos oss på Medea finner du ett omsorgsfullt utvalt sortiment operationshandskar av latex.

När det kommer till operationshandskar så är sterila latexhandskar ett mycket populärt alternativ, av synnerligen goda skäl. Handskar tillverkade av naturlatex erbjuder slitstyrka och hållbarhet av högsta nivå samtidigt som de är mycket elastiska, mjuka och behagliga att bära även under längre perioder.

I vårt sortiment av operationshandskar i latex finner du handskar som bland annat erbjuder anatomisk utformning, förlängd manschett, texturerad yta, polymerbehandlad insida och mycket mer.

Om det på grund av latexallergi eller överkänslighet inte är möjligt att använda operationshandskar av latex så erbjuder vi även latexfria alternativ.

Hos oss på Medea finner du endast operationshandskar med ett AQL på 0.65 eller lägre så att du alltid ska känna dig trygg och säker med de handskar du använder. Ett värde på 0.65 eller lägre innebär att en handske uppfyller AQL-kraven för både operationshandskar och AQL-kraven för skyddshandskar vid laboratorieverksamhet.

Information om vilka kriterier, godkännanden och standarder som uppfylls för en specifik handske återfinns på handskarnas produktsidor samt i de produktdatablad som finns tillgängliga på produktsidorna.

Alla medicinska förbrukningsvaror i vårt sortiment är CE-märkta.