Hållbara priser
Alltid fri frakt över 995:-
Effektivt sortiment
010-204 1234

Operationshandskar

Hos oss på Medea finner du ett omsorgsfullt utvalt sortiment operationshandskar av högsta kvalitet. Vi erbjuder operationshandskar med och utan latex så att du alltid ska finna just de handskar du söker.

I vårt utbud av operationshandskar finner du sterila handskar tillverkade i latex samt sterila handskar tillverkade i syntetiska latexfria material. Oavsett tillverkningsmaterial så erbjuder vi alltid slitstarka, elastiska och tåliga handskar.

Oavsett vilken typ av operationshandskar ni söker så finner du här ett brett och varierat utbud material, utformningar och specifikationer så att du alltid ska hitta just de operationshandskar du söker. I vårt sortiment återfinns bland annat anatomiskt utformade handskar, handskar med förlängd manschett, handskar med texturerad yta, handskar med polymerbehandlad insida, underhandskar och mycket mer.

Hos oss på Medea finner du endast operationshandskar med ett AQL på 0.65 eller lägre så att du alltid ska känna dig trygg och säker med de handskar du använder. Ett värde på 0.65 eller lägre innebär att en handske uppfyller AQL-kraven för både operationshandskar och AQL-kraven för skyddshandskar vid laboratorieverksamhet.

Information om vilka kriterier, godkännanden och standarder som uppfylls för en specifik handske återfinns på handskarnas produktsidor samt i de produktdatablad som finns tillgängliga på produktsidorna.

Alla medicinska förbrukningsvaror i vårt sortiment är CE-märkta.