Hållbara priser
Fri frakt över 299:-
Effektivt sortiment
010-204 1234

Medea älskar bra handskar

En handske är inte bara en handske. Rätt handske är en viktig och avgörande försäkring. Medea är exklusiv leverantör i Sverige av Mercator Medicals handskar och distributör av populära handskar från Granbergs, Itano, Semper och Asap.

Medea är exklusiv leverantör
av Mercator Medical 

Mercator är en globalt ledande tillverkare av engångshandskar. Mercator är unik i sitt slag med en Europeiskt ägd handsktillverkning.  Fabrikerna är certifierade med GMP – Good Manufacturing Practice, tillsammans med ISO 9001 och ISO 13485. Mercator är även SA8000-certifierade, vilket är en ledande internationell standard som och ramverk för att bedriva en verksamhet på ett sätt som är rättvis och anständig för arbetstagare. 
Mercator handskar

Handskar från Mercator

Genom Mercator erbjuder vi ett brett utbud av latex-, nitril- och vinylhandskar. Certifierade med ASTM, berörda EN standarder, FDA 510(k) och CE-certifikat. 
Se alla produkter
Mercators produktion

Ansvarsfull produktion

Fördjupa dig i Mercatos produktion av handskar och CSR.
Läs om Mercators produktion
Boka möte med säljare

Volymköp och OEM

Bli återförsäljare, få volymoffert eller gör en kravställan för en skräddarsydd handske (OEM).

Boka möte

Vill du veta mer

Vill du veta mer om Merctor Medical, ta del av certifikat eller andra intyg tveka inte att kontakta oss. Kontakta oss också för att boka ett möte för att bli återförsäljare, få volymoffert eller är intresserad av en skräddarsydd handsklösning  (OEM) - brandad med ert varumärke. 
 
Kontakt