Hållbara priser
Alltid fri frakt över 995:-
Effektivt sortiment
010-204 1234

Djurvård

Sortiment för vetrinärer

Har du det viktiga ansvaret för att köpa skyddskläder, medicinska artiklar och produkter för att säkerställa en god hygien och renlighet på er klinik eller mottagning?

Upplev en webbshop med öppen prissättning och enkelhet från sök till utcheckning. Kör du fast eller inte hittar den artikel som du söker hjälper våra säljare dig. Vi är flexibla och har avtal med välrenommerade leverantörer för att kunna levererera de artiklar du eventuellt inte hittar i webbshoppen.
  • Alla produkter möter strikta kvalitetskrav
  • Medicinskt godkända artiklar
  • 1-3 dagars leverans av lagervaror
  • Fraktfritt över 1 500 kr 
     

Produkter för veterinärer

Här hittar du förbrukningsmaterial för veterinärer och djursjukvård. Hos oss hittar du kvalitativa och prisvärda artiklar för er veksamhets förbrukningsbehov. Vi erbjuder ett effektivt och noga utvalt sortiment av personlig skyddsbeklädnad. Handskar av mycket hög kvalitet till ett mycket bra pris.  Medicinska förbrukningsvaror för exempelvis provtagning. Och allt för att hålla en god hygien och renlighet i era lokaler. Vi erbjuder traditionella artiklar men rekommenderar gärna innovativa produkter. Lika effektiva men snällare för djur, människa och natur såsom svensktillverkad rengöring och desinfektion utan alkohol. 
Visar 8 av 38 produkter
Sortera efter

Personlig inköpshjälp

Vår utgångspunkt är att erbjuda ett effektivt sortiment av förbrukningsvara som används av de många. Vi utvecklar vårt sortiment kontinuerligt baserat på våra kunders efterfrågan. Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar vid särskilda behov och krav. Tveka inte att ringa våra säljare för råd och hjälp.
Kontakt