Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment

Clax

Clax är ett framstående varumärke inom professionell tvätt och textilvård, som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter för olika behov inom tvättindustrin. Deras sortiment inkluderar tvättmedel, blekmedel, sköljmedel, fläckborttagningsprodukter och specialprodukter.
Clax erbjuder kraftfulla tvättmedel som är utformade för att avlägsna smuts och fläckar effektivt, samtidigt som de bevarar klädernas färg och kvalitet. Deras blekmedel är perfekta för att ge en extra vitgörande effekt och fräscha upp tyger.
För att ge en extra mjukhet och fräschhet till tvätten erbjuder Clax sköljmedel som gör kläderna lena och behagliga att bära. Deras sköljmedel ger även en långvarig doft som gör att kläderna doftar fräscht länge efter tvätten.
Visar 24 av 54 produkter
Sortera efter

Clax

Frågor och svar om ClaxVad är Clax?
Clax är ett varumärke inom tvätt- och rengöringsprodukter, känt för sina högkvalitativa, effektiva lösningar som hjälper till att hålla din miljö ren och fräsch.

Vilka typer av produkter erbjuder Clax?
Clax erbjuder en bred portfölj av produkter, inklusive tvättmedel, rengöringsmedel, desinfektionsmedel, och golvrengöringsprodukter. Deras sortiment täcker alla dina behov inom städning och tvätt.

Hur fungerar Clax-produkter?
Clax-produkter är utformade för att effektivt rengöra, tvätta, desinficera och rengöra ytor, kläder och golv. De är utvecklade med högkvalitativa ingredienser för att ge bästa resultat.

Vad är fördelarna med att använda Clax-tvättmedel?
Clax-tvättmedel är speciellt utformade för att ta bort fläckar, smuts och orenheter från dina kläder samtidigt som de bevarar deras fräschhet och kvalitet.

Hur kan jag använda Clax-produkter på bästa sätt?
Följ anvisningarna på förpackningen för att använda Clax-produkter korrekt. Clax produkter är enkla att applicera och använda för att uppnå bästa resultat.